Sosyal Sorumluluk Politikasý aþaðýdaki bileþenleri kapsar;

Yasal Uyumluluk:
Þirketimizi ilgilendiren tüm yasal sorumluluklara uyulmaktadýr. ,

Ayrýmcýlýðýn Önlenmesi:
Bütün çalýþanlarýn eþit haklara sahip olduðu temel alýnarak; iþe alma, tazminat, eðitime eriþim, terfi konularýnda ayrýmcýlýk veya ýrka, dine, ulusal kökene, cinsiyete veya politik iliþkilere dayalý iþe son verme veya emekliye ayýrma söz konusu olamayacaðýný,

Ücretlendirme:
Kanunlar ile belirtilen normal ve fazla çalýþma ödemeleri uygulanmaktadýr. Bu seviye taban kabul edilerek bilgi, beceri ve gösterilen performans ölçüsünde deðerlendirmeler yapýlarak çalýþanýn yaþam koþullarýný iyileþtirici maaþ düzenlemeleri yapýlabilmektedir.

Çalýþma Saatleri:
Çalýþma saatlerinin belirlenmesinde yürürlükteki kanun yükümlülüklere, fazla mesaide ise gönüllülük esasýna uyulmaktadýr.

Ýþyerinde Saðlýk ve Güvenlik:
Verilen iþ saðlýðý ve güvenliði eðitimleri ile çalýþanlarý bilinçlendirerek konu ile ilgili uygulamalara katýlýmlarý saðlamakta ve farkýndalýk yaratýlmaktadýr. Yapýlan risk analizleri ile eksiklikleri bulup gidermek yönünde iyileþtirme faaliyetlerine devam edilmekte olup, þirketin tüm çalýþanlarý için saðlýklý bir çalýþma ortamý sunmasýna çalýþýlmaktadýr.

Çocuk Ýþçilik Yasaðý:
Çocuk ve genç iþçi çalýþtýrma ile ilgili kanuni usul ve esaslara uygun hareket edilmektedir. 18 yaþýn altýnda iþçi çalýþtýrýlmamaktadýr.

Ýþ Sözleþmeþi :
Sirket ile istihdam edilecek kisi arasýnda, isyerine ve yasalara uygun ve aday personele teklif edilen koþullarý içeren “Ýþ Sözleþmesi ve Personel Yönetmeliði“ hazýrlanýr. Göreve baþlamayý kabul eden personele “Ýþ Sözleþmesi ve Personel Yönetmeliði” imzalatýlýr.

Yönetim Sistemleri:
Sosyal uygunluk, iþ saðlýðý ve güvenliði, çevre yönetimi faaliyetleri yürürlükteki kanun ve yönetmeliklere göre düzenlenmekte, müþterilerin iþyeri davranýþ kurallarýna riayet edilmektedir. Rüþvet ve yolsuzlukla savaþ, adil rekabet konularýnda hassas, yeniliklere açýk, sürekli yeni hedefler koyan, çalýþma koþullarýný çalýþan, müþteri ve firma menfaatleri doðrultusunda geliþtiren ve sürdürebilirliðini saðlayan bir sistem kurmak esas kabul edilmektedir.